Privatumo politika

Viešbutis „Šiaurės vartai“, gerbia svečių bei suinteresuotų asmenų privatumą ir yra pasiryžusi jį saugoti, teikiant apgyvendinimo paslaugas, sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti Jūsų registracijos metu pateiktus duomenis. Privatumo politika atspindi „Šiaurės vartai“ taikomą svečių bei suinteresuotų asmenų duomenų tvarkymo praktiką. Jei Jums kiltų klausimų, susijusių su asmens duomenų tvarkymu, siųskite laišką el. paštu: info@siauresvartai.lt 

Informacijos rinkimas

Viešbutis „Šiaurės vartai“ vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos
įstatymu ir Bendruoju duomenų apsaugos Reglamentu (BDAR).

Mes renkame duomenis apie savo Svečius naudodamiesi:

  • elektronine rinkodara ir registracijos formomis;
  • kai užsakote mūsų paslaugas;
  • jums pateikus duomenis apie save per rezervacijos sistemą.

Asmens duomenų naudojimas

Mes naudojame Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • teikdami jums apgyvendinimo paslaugas;
  • tvarkydami ir priiminėdami užsakymus, registraciją;
  • siųsdami Jums informaciją apie mūsų teikiamas paslaugas bei specialius pasiūlymus (jeigu Jūs sutinkate gauti tokią informaciją);
  • susisiekdami su Jumis dėl suteiktų paslaugų kokybės įvertinimo.

Jūsų pateikti asmeniniai duomenys jokiomis aplinkybėmis nebus teikiami trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

  • jei yra Jūsų sutikimas Asmens duomenų atskleidimui;
  • teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.

Turėdami jūsų sutikimą susisiekti su Jumis telefonu ar el. paštu tiesioginiais tikslais, stengsimės siųsti tik galinčią Jus sudominti informaciją apie specialius pasiūlymus Jums. Bet kuriuo metu galite koreguoti šios informacijos gavimą, susisiekę su mumis el. paštu info@siauresvartai.lt

Jūs turite teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslais, nenurodydami nesutikimo motyvų, taip pat raštu prašyti ištaisyti klaidingus, neišsamius, Jūsų asmens duomenis.

Jūsų asmeninę informaciją saugosime tiek, kiek to reikės šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams įgyvendinti.

Prenumeratos ir tiesioginės rinkodaros tikslu duomenys saugomi ne ilgiau nei 3 metus. Jūs turite teisę susipažinti su mūsų turimais Jūsų Asmens duomenimis.

Siekdami sužinoti, kokius jūsų Asmens duomenis surinkome ar gavome ir iš kokių šaltinių, kokiais tikslais jie tvarkomi ir ar visi Jūsų Asmens duomenys yra išsamūs bei teisingi, turite iš anksto kreiptis į mus iš el. pašto adresu, kuris buvo mums pateiktas. Telefonu tokios informacijos suteikti negalime.

Jūs taip pat turite teisę:

  • pateikę mums prašymą raštu, el. paštu ar telefonu reikalauti sustabdyti Asmens duomenų tvarkymo veiksmus;
  • sužinoti, kokius duomenis apie jus mes tvarkome;
  • reikalauti, kad mes sunaikintumėme apie jus tvarkomus duomenis;
  • reikalauti, kad apie jus tvarkomus duomenis perkeltumėme kitam asmens duomenų valdytojui;
  • nesutikdami su Privatumo politika, nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų Asmens duomenys;
  • iš karto išreikšdami savo nesutikimą arba pateikti vėlesnį pranešimą nesutikti, kad jūsų Asmens duomenys būtų tvarkomi Tiesioginės rinkodaros tikslais.

Užsakydami mūsų teikiamas paslaugas, Jūs sutinkate, kad Jūsų Asmens duomenys būtų naudojami, siekiant įvykdyti apgyvendinimo paslaugą. Jūs iš anksto sutinkate, kad jūsų Asmens duomenis mes turime teisę laikyti serveryje, debesyje tiek, kiek tai yra būtina, vadovaujantis LR teisės aktų reikalavimais. Bet kokį prašymą ar nurodymą, susijusį su Asmens duomenų tvarkymu, Jūs turite pateikti mums raštu vienu iš šių būdų:

  • įteikiant tokį prašymą ar nurodymą mums tiesiogiai adresu: Upytės g. 5a, Joniškis, LT-84139
  • išsiunčiant tokį prašymą ar nurodymą elektroninio pašto adresu info@siauresvartai.lt, kurį mums pateikėte rezervacijos metu.

Slapukų politika

Šioje slapukų politikoje paaiškinama, kas yra slapukai ir kaip juos naudojame, kokius slapukus naudojame, t. y. kokią informaciją renkame naudodami slapukus ir kaip ši informacija naudojama bei kaip valdyti slapukų nuostatas. Daugiau informacijos apie tai, kaip naudojame, saugome ir saugome jūsų asmens duomenis, rasite mūsų privatumo politikoje.

Jūs galite bet kada pakeisti arba atšaukti savo sutikimą su slapukų deklaracija mūsų svetainėje
Sužinokite daugiau apie tai, kas mes esame, kaip galite su mumis susisiekti ir kaip tvarkome asmens duomenis mūsų privatumo politikoje.
Jūsų sutikimas galioja šiems domenams: guruonline.lt
Jūsų dabartinė būsena: sutikimas neduotas. Tvarkykite savo sutikimą.

Kas yra slapukai?

Slapukai yra maži tekstiniai failai, naudojami mažoms informacijos dalims saugoti. Jie saugomi jūsų įrenginyje, kai svetainė įkeliama į jūsų naršyklę. Šie slapukai padeda mums užtikrinti, kad svetainė tinkamai veiktų, saugesnė, geresnė vartotojo patirtis, suprasti, kaip veikia svetainė, ir analizuoti, kas veikia ir kur ją reikia tobulinti.

Kaip naudojame slapukus?

Kaip ir dauguma internetinių paslaugų, mūsų svetainė keliais tikslais naudoja pirmosios ir trečiosios šalies slapukus. Pirmosios šalies slapukai dažniausiai reikalingi, kad svetainė tinkamai veiktų, ir jie nerenka jokių jūsų asmenį identifikuojančių duomenų.

Mūsų svetainėje naudojami trečiųjų šalių slapukai daugiausia skirti suprasti, kaip svetainė veikia, kaip sąveikaujate su mūsų svetaine, užtikrinti mūsų paslaugų saugumą, teikti jums aktualias reklamas ir apskritai suteikti jums geresnį ir tobulesnį vartotoją. patirtį ir padėti paspartinti būsimą sąveiką su mūsų svetaine.

Kokius slapukus naudojame?

Būtinieji: kai kurie slapukai yra būtini, kad galėtumėte naudotis visomis mūsų svetainės funkcijomis. Jie leidžia mums palaikyti vartotojų seansus ir užkirsti kelią bet kokioms saugumo grėsmėms. Jie nerenka ir nesaugo jokios asmeninės informacijos. Pavyzdžiui, šie slapukai leidžia prisijungti prie savo paskyros ir įtraukti produktus į krepšelį bei saugiai atsiskaityti.

Analitikos: šie slapukai saugo informaciją, pvz., svetainės lankytojų skaičių, unikalių lankytojų skaičių, kurie svetainės puslapiai buvo aplankyti, apsilankymo šaltinis ir kt. Šie duomenys padeda suprasti ir analizuoti, kaip gerai veikia svetainė. ir kur reikia tobulinti.

Rinkodaros: mūsų svetainėje rodomi skelbimai. Šie slapukai naudojami siekiant suasmeninti jums rodomus skelbimus, kad jie būtų jums reikšmingi. Šie slapukai taip pat padeda mums sekti šių reklamos kampanijų efektyvumą.
Šiuose slapukuose saugomą informaciją taip pat gali naudoti trečiųjų šalių skelbimų teikėjai, norėdami rodyti jums skelbimus kitose naršyklės svetainėse.

Funkciniai: tai slapukai, padedantys atlikti tam tikras neesmines mūsų svetainės funkcijas. Šios funkcijos apima turinio, pvz., vaizdo įrašų, įterpimą arba svetainės turinio bendrinimą socialinės žiniasklaidos platformose.

Pasirinkimo: šie slapukai padeda mums išsaugoti jūsų nustatymus ir naršymo nuostatas, pvz., kalbos nuostatas, kad ateityje lankydamiesi svetainėje turėtumėte geresnę ir efektyvesnę patirtį.

Žemiau pateiktame sąraše išsamiai aprašomi mūsų svetainėje naudojami slapukai.

SlapukasTipasTrukmėAprašymas
cookielawinfo-checkbox-analytics011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category „Analytics“.
cookielawinfo-checkbox-functional011 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category „Functional“.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category „Necessary“.
cookielawinfo-checkbox-others011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category „Other.
cookielawinfo-checkbox-performance011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category „Performance“.
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

Kaip galiu valdyti slapukų nuostatas?

Jei nuspręsite pakeisti savo nuostatas vėliau per naršymo sesiją, ekrane galite spustelėti skirtuką „Privatumas ir slapukų politika“. Taip vėl bus rodomas sutikimo pranešimas, leidžiantis pakeisti savo nuostatas arba visiškai atšaukti sutikimą.

Be to, skirtingos naršyklės siūlo skirtingus metodus, kaip blokuoti ir ištrinti svetainių naudojamus slapukus. Galite pakeisti savo naršyklės nustatymus, kad blokuotumėte/ištrintumėte slapukus. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, kaip tvarkyti ir ištrinti slapukus, apsilankykite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.